Bardot Ridderkerk

Over Bardot

brigitte_crop

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot (Parijs, 28 september 1934) is een Frans fotomodel, actrice en zangeres. Als ondeugende “stoeipoes” en frivole pin-upgirl maakte ze zeer snel internationaal furore en vooral in Europa vormde ze een icoon van de jaren 50. Als sekssymbool was zij een Frans antwoord op de Amerikaanse Marilyn Monroe (MM). Haar naam werd vaak afgekort als BB, wat vanwege de alliteratie erg voor de hand lag, maar wat nog meer populair werd door een tophit van Dario Moreno (1961), waarin Bardot in het Frans en Portugees wordt bezongen.

Menukaart

Chef de cuisine Daniel Verkamman verwent de gasten met verrassende gerechten die per seizoen variëren. De uitgebalanceerde kaart met een keur aan vis en vlees gerechten bevat vele verrassingen en de smaakpapillen worden door de keukenbrigade constant geprikkeld. De menukaart wordt ondersteund door een uitgebreide wijnkaart en de beste champagnes.

highwine
terras

Terras

Kom als de zon schijnt eens van ons mooie terras genieten. Door de ideale ligging is er heel de dag tot zonsondergang de kans om te genieten van het weer en de lekkere spijzen en dranken.

 

Cadeaubon

Geef de bardot dinerbon voor vrienden, familie, kennissen en je bepaalt zelf de prijs.

De cadeaubon die altijd in de smaak valt!

highwine
X